Implantatseminarerne blev grundlagt af Dr. Arun K. Garg. Siden 1989 har Dr. Garg været lærer i ekstensive hands-on kirurgiske workshops. Med sine tekstbøger om dental implantater, knogleindsamling og grafting, “Growth Factors for Dental Implants”, der oversættes til otte forskellige sprog, har Dr. Garg i ordets sande betydning “skrevet bogen” om moderne tandtekniske implantater.

Dr. Garg og implantatseminarerne tilbyder vedvarende kvalitetsuddannelse om temaet dentale implantater og relaterede emner. Der sørges for udvalgte programmer på forskellige steder. Der tilføjes løbende nye programmer, så besøg siden regelmæssigt og se de nye programmer.

Selvom der tilbydes en stor del programmer, er nogle ting vedvarende – kvalitet og værdi. Alle tilbudte programmer foregår under fremragende forhold, af ledende klinikere og har alle en høj værdi.

Dentale implantatseminarer / Uddannelse
Din uddannelse ligger os på sinde, og vi forsøger at tilbyde så meget hands-on som muligt igennem alle vore træningsprogrammer. Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information udover det på vores hjemmeside, hører vi meget gerne fra dig.

Vi har samlet et fakultet, sammensat af nogle af de mest ansete instruktører, da det er vores mål at tilbyde dig information, produkter og seminarer, der vil berige dit liv og forbedre dine kliniske færdigheder. Lær det i weekenden og omsæt det mandag morgen. Da teknologien hurtigt ændrer sig, er det vigtigt for enhver kliniker, at holde sig up to date. Vores dentale implantatseminarer tilbyder vores tandlæger den perfekte mulighed for at forbedre deres færdigheder under fornøjelige, stressfrie forhold.

Vores forpligtelse til excellence, vores hengivelse til tandlægefaget og vores direkte rådgivning af de dygtige instruktører, gør dit eget engagement synlig. Lige meget om du er ny i faget eller vil forbedre dine eksisterende færdigheder, er denne række af seminarer lige det, du har brug for.

Vi glæder os til at se dig til denne uddannelsesmæssige oplevelse, du sent vil glemme.

Tak fordi du besøgte vores hjemmeside.