Implanttiseminaarien perustaja Dr. Arun K. Garg on opettanut useilla kirurgisilla käytännön kursseilla vuodesta 1989 asti. Hänen teoksensa hammasimplanteista, luusiirteistä ja hammasimplanttien kasvutekijöistä on käännetty kahdeksalle eri kielelle, ja ne kattavat koko nykyaikaisen hammasimplantteja koskevan alan.

Dr. Garg ja Implanttiseminaarit tarjoavat korkeatasoista täydennyskoulutusta hammasimplanteista ja muista niihin liittyvistä aiheista. Sivustollamme kannattaa käydä usein, koska uusia eri kohteissa järjestettäviä kursseja lisätään jatkuvasti.

Tarjolla on useita eri kursseja, ja niiden laatu on aina yhtä korkea. Kaikki johtavien kliinikoiden vetämät kurssit järjestetään erinomaisissa olosuhteissa.

Hammasimplanttiseminaarit: koulutus
Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman paljon käytännön kursseja useiden eri koulutusohjelmien kautta. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä.

Arvostettujen luennoitsijoidemme päämääränä on tarjota sinulle tietoja, tuotteita ja seminaareja, jotka auttavat sinua kehittämään kliinisiä taitojasi. Tule ja päivitä tietosi viikonlopun aikana. Teknologia muuttuu nopeasti, ja jokaisen kliinikon on pysyttävä jatkuvasti aikaansa edellä. Hammasimplanttiseminaarimme ja koulutuksemme tarjoavat hammaslääkäreille erinomaisen tilaisuuden kehittää taitojaan miellyttävässä ja rennossa ympäristössä.

Hammaslääketieteelle omistautuneiden alansa asiantuntijoiden järjestämän koulutuksen erinomainen taso on taattu. Olit sitten aloittelija tai tahdot edistää taitojasi, kurssivalikoimamme sopii sinulle täydellisesti.

Tämä oppimiskokemus voi muuttaa elämäsi.

Kiitos vierailustasi sivustollamme.