Τα Σεμινάρια Εμφυτευμάτων ιδρύθηκαν από τον Δρ. Arun K. Garg (Αρούν Κ. Γκάργκ). Από το 1989 ο Δρ. Garg (Γκάργκ) παρέχει εκτενή διδασκαλία σε εργαστήρια πρακτικής χειρουργικής. Με τα βιβλία του για τα Οδοντικά Εμφυτεύματα, την Συγκομιδή και Μεταμόσχευση Οστού, τους Αυξητικούς Παράγοντες για τα Οδοντικά Εμφυτεύματα, τα οποία είναι μεταφρασμένα σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες, ο Δρ.Γκράγκ κυριολεκτικά «έγραψε το βιβλίο» για την σύγχρονη Οδοντιατρική Εμφυτευματολογία.

Ο Δρ. Garg (Γκάργκ) και τα Σεμινάρια Εμφυτευμάτων παρέχουν διαρκή εκπαίδευση ποιότητας στο θέμα των οδοντικών εμφυτευμάτων και σε παρεμφερή θέματα. Παρέχεται μια ποικιλία προγραμμάτων, σε διάφορες τοποθεσίες. Καινούρια προγράμματα προστίθενται συνεχώς γι’ αυτό σας συνιστούμε να επιστρέφετε συχνά στην ιστοσελίδα μας για να ενημερώνεστε για τα καινούρια προγράμματα.

Αν και, προσφέρεται μια ποικιλία από προγράμματα, ορισμένα πράγματα παραμένουν σταθερά-η ποιότητα και η αξία. Όλα τα προσφερόμενα προγράμματα παρέχονται σε εξαιρετικές συνθέσεις , από κορυφαίους κλινικούς ιατρούς, και όλα σε απίστευτες τιμές.

Σεμινάρια Οδοντικών Εμφυτευμάτων/Εκπαίδευση
Είμαστε αφοσιωμένοι και αφιερωμένοι στην εκπαίδευσή σας, και προσπαθούμε να προσφέρουμε όση περισσότερη πρακτική εξάσκηση μέσω των διάφορων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Εάν έχετε απορίες ή θα επιθυμούσατε περισσότερες πληροφορίες πέραν αυτών που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Έχουμε δημιουργήσει μια Σχολή που αποτελείται από μερικούς από τους πιο διακεκριμένους επιστημονικούς καθοδηγητές αφού ο σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε πληροφορίες, προϊόντα, και σεμινάρια τα οποία θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας και θα βελτιώσουν τις κλινικές σας δεξιότητες. Παρακολουθείστε το σεμινάριο το Σαββατοκύριακο και εφαρμόστε το στην οδοντιατρική σας καρέκλα τη Δευτέρα το πρωί. Όπως η τεχνολογία αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς, είναι κρίσιμο για κάθε κλινικό ιατρό να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις. Τα σεμινάριά μας/εργαστήρια για τα οδοντικά εμφυτεύματα προσφέρουν στους οδοντίατρούς μας την τέλεια ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους σε ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον.

Η αφοσίωσή μας στην λαμπρή επίδοση, η αφιέρωσή μας στην οδοντιατρική , μαζί με την άμεση επίβλεψη των έμπειρων εκπαιδευτών μας, εξασφαλίζουν την αφοσίωσή σας στην δική σας διάκριση. Είτε μόλις ξεκινάτε, είτε προσβλέπετε στην επαύξηση των υπαρχόντων δεξιοτήτων σας, αυτή η σειρά είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος μαζί μας σε μια εκπαιδευτική εμπειρία η οποία θα αλλάξει τη ζωή σας.

Ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώσατε για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.