Seminarii despre Implant a fost fondat de Dr. Arun K. Garg. Din 1989 Dr. Garg predă cursuri de pregătire extinse de chirurgie bazate pe experienţa sa. Cu manualele sale despre Implantul Dentar, Recoltarea si Îndepărtarea de ţesuturi osoase, Factori de creştere pentru Implanturile Dentare care au fost traduse in opt limbi, Dr. Garg literalmente “ a scris cartea“ despre implantul stomatologic contemporan

Dr. Garg si Seminarii despre Implant furnizează o educaţie continuă de calitate pe subiectul implanturilor dentare si a subiectelor legate de aceasta. O varietate de programe in diferite locaţii sunt oferite. Noi programe sunt adăugate continuu aşa că vă rugăm să reveniţi la site deseori pentru a vedea noile programe.

Deşi, o varietate de programe sunt oferite, câteva lucruri rămân neschimbate – calitatea si valoarea. Toate programele oferite sunt furnizate in condiţii excelente, de către clinicieni de frunte, si toate de valori incredibile.

Seminarii /Educaţie pe Implanturi Dentare
Suntem dedicaţi si loiali învăţării dumneavoastră şi încercăm să oferim cât se poate de multă experienţă prin programele noastre variate de pregătire. Dacă aveţi întrebări sau aţi dori mai multe informaţii pe lângă ce este disponibil pe website-ul nostru, vă rugăm să ne contactaţi.

Am alcătuit o facultate cuprinzând câţiva din cei mai respectaţi instructori deoarece obiectivul nostru e să vă furnizăm informaţii, produse, şi seminarii care vă va îmbogăţi viaţa si îndemânarea clinică. O vedeţi în weekend şi o luaţi pe scaunul de lucru Luni dimineaţa. Deoarece tehnologia se schimbă repede, e crucial pentru fiecare clinician să fie tot timpul actualizat. Seminariile / educaţia noastră pe implanturile dentare oferă dentiştilor noştri oportunitatea perfectă de a îmbunătăţi îndemânarea lor intr-un mediu plăcut fără inhibiţii.

Loialitatea noastră fata de excelenţă, faptul că suntem total dedicaţi stomatologiei, împreună cu directa supervizare a instructorilor noştri experţi, face ca loialitatea noastră spre propria dumneavoastră excelenţă să fie virtual asigurată. Indiferent dacă tocmai aţi început sau doar căutaţi să vă îmbunătăţiţi aptitudinile existente, acest set este exact ceea ce căutaţi.

Vă invităm să vă alăturaţi nouă pentru o experienţă educaţională ce schimbă viaţa .

Vă mulţumim pentru că v-aţi făcut timp să vizitaţi website-ul nostru.